MIDDELBURG - Op zaterdag 23 september, tijdens burendag 2023, wordt het nieuwe community platform Middelburg Ontmoet (MiddelburgOntmoet.nl) feestelijk gelanceerd. Iedereen is van harte welkom om dit met het team van Middelburg Ontmoet te vieren in de ZB Bibliotheek van Zeeland van 11.00 tot 12.30 uur.


Wethouder Willemien Treurniet verzorgt de lancering. Bezoekers krijgen een korte demonstratie van het platform. Daarnaast is er muziek van Gijs Teeuwen, zanger van de Zeeuwse band PEER, en zanger en gitarist Dax Hovius.

Na de feestelijke lancering gaat het team van Middelburg Ontmoet de wijken in om inwoners kennis te laten maken met het nieuwe platform.

Middelburg Ontmoet

Middelburg Ontmoet is een online community platform voor én door inwoners van de gemeente Middelburg. Inwoners kunnen zelf nieuwsberichten plaatsen. Maar ook meedoen en meedenken met (participatie)projecten van de gemeente. Ook kunnen inwoners hulp vragen of hulp aanbieden. In de agenda zijn activiteiten in de wijken en dorpen te vinden. Daarnaast staat er op de website een sociale kaart. Dit is een overzicht van organisaties die door inwoners gebruikt kan worden om zich fit te voelen en mee te doen in de maatschappij.

Buurtverbinders

MiddelburgOntmoet.nl wordt beheerd door buurtverbinders. Dit zijn betrokken inwoners die er als vrijwilliger voor zorgen dat alles wat er in de buurt gebeurt op de site te vinden is. Van hulpvraag en hulpaanbod tot nieuwtjes, prikbord, winkels, agenda, initiatieven en nog veel meer!

Middelburg Ontmoet is een samenwerking tussen buurtverbinders, inwoners, Welzijn Middelburg, gemeente Middelburg, organisaties en verenigingen in de gemeente Middelburg.

Inwoners, verenigingen en organisaties kunnen zelf berichten plaatsen op MiddelburgOntmoet.nl. We nodigen graag iedereen uit om op de website te kijken en mee te doen!