MIDDELBURG - Op zaterdag 11 september is het Open Energie Dag 2021. Verschillende duurzame energieprojecten zijn op deze dag open voor bezoekers door heel Nederland. Ook Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland (SMDZ) doet mee en is te vinden op de Markt in Middelburg van 10.00 tot 13.00 uur.

SDMZ heeft al op meer dan 10 locaties in heel Zeeland elektrische deelauto’s gerealiseerd. Inwoners en bedrijven kunnen laagdrempelig kennis maken met elektrisch rijden én autodelen. Heb je bijvoorbeeld geen eigen auto of gebruik je deze niet veel? Heb je af en toe een auto nodig maar wil je geen (tweede) auto aanschaffen? Of wil je duurzaam op pad en elektrisch rijden ontdekken? Dan is een deelauto iets voor jou!

Op Open Energie Dag staat Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland voor je klaar om alle vragen te beantwoorden rondom elektrisch rijden en autodelen. Zij nemen een deelauto mee en laten graag zien hoe alles in zijn werk gaat. SMDZ staat hier niet alleen. Ze doen dit samen met partner AgriSnellaad die alles kan vertellen over laadpalen.

Lees meer over de Open Energiedag 2021