MIDDELBURG - Wat kan er beter en wat is een succes in de binnenstad? Daarover praten we tijdens een wandeling door het centrum op dinsdag 27 september. Wij nodigen u uit mee te lopen en te praten over de leefbaarheid in de binnenstad.

We verzamelen om 19.15 uur in de tuin van SVRZ ‘t Gasthuis aan het Noordpoortplein. Wijkwethouder binnenstad Jeroen Louws opent de avond. Samen met een bewoner van ‘t Gasthuis onthult de wethouder informatieborden rondom de vleugelnootboom. Johan Geerse van SVRZ (Stichting voor Regionale Zorgverlening) vertelt over de sociale functie van de tuin voor de wijk.

In gesprek

De wandeling start vanuit de tuin bij SVRZ ‘t Gasthuis. De wijkagent, jongerenwerker, medewerkers van de gemeente, inwoners van het Geeregebied en de wijkbeheerder van Woongoed wandelen mee. Ook bestuursleden van de Vereniging Ondernemers Middelburg en de kunst- en cultuurroute zijn erbij.

Woont of werkt u in de binnenstad? U bent van harte welkom. We lopen langs goede voorbeelden, maar ook langs aandachtsgebieden in de binnenstad. De wandeling eindigt rond 21.30 uur bij El Mosquito in de Sint Jansstraat. Daar staat een hapje en drankje voor de deelnemers klaar.

Aanmelden

In verband met de catering willen we graag weten of u komt. Aanmelden kan per e-mail via wijkgerichtwerken@middelburg.nl. Heeft u al vragen of onderwerpen die u tijdens de wandeling wilt bespreken? Vermeld dit in de e-mail bij uw aanmelding.