VLISSINGEN - Een man uit Vlissingen meldde in de nacht van vrijdag op zaterdag dat hij was mishandeld in het tunneltje aan het Bossenburghpad. Ook zou zijn telefoon zijn weggenomen door zijn twee belagers. De man deed aangifte.


Diverse politieagenten gingen op zoek naar de twee verdachten. Het slachtoffer kende hen en vertelde dat de aanleiding voor de mishandeling mogelijk een al langer lopend conflict was. Agenten zijn naar de woning van een van de twee verdachten gegaan en troffen ze allebei aan. De twee, een man van 32 en een vrouw van 43, zijn aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex. Zij worden daar zaterdag gehoord. Beide verdachten werden onderworpen aan een speekseltest. De man bleek onder invloed te zijn van cocaïne en THC, bij de vrouw werd positief getest op het gebruik van THC. Een GGD-arts nam een bloedmonster af.

Het slachtoffer verklaart dat hij rond 03.00 uur met een vriend in het tunneltje was toen de twee langs liepen. Hij werd getrapt en zijn telefoon werd door een van de aangehouden verdachten weggenomen. Het apparaat is niet aangetroffen bij de aanhouding van de verdachten. Het slachtoffer raakte niet gewond. Hij deed aangifte van mishandeling en diefstal. De vriend werd door de agenten gehoord als getuige. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.