VLISSINGEN - In de uitzending van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ wordt op dinsdag 20 oktober aandacht besteed aan de dodelijke aanrijding afgelopen zomer op de Burgemeester van Woelderenlaan.

De politie is nog steeds op zoek naar een tweede Volkswagen Golf én de bestuur(d/st)er, die op woensdag 10 juni rond 17.30 uur met hoge snelheid over de Burgemeester van Woelderenlaan reed. Een 42-jarige vrouw kwam bij deze aanrijding om het leven. De politie heeft tot nu toe noch deze auto, noch deze bestuurder weten te traceren. Beide bestuurders worden verdacht van doodslag, omdat ze de omstandigheid hebben gecreëerd waarin het ongeval kon plaatsvinden.

Opsporingsbericht
Tijdens het politieonderzoek zijn bewakingsbeelden veiliggesteld. De politie hoopt dat iemand informatie heeft over de tweede auto of de bestuurder. In een speciaal opsporingsbericht staan meer afbeeldingen van deze auto (publicatie dinsdagavond).

Uitzendingen
De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 20 oktober, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 21 oktober wordt het programma rond 13.40 uur herhaald via NPO2.