OOST-SOUBURG - Op de A58 richting Bergen op Zoom bij de afrit Oost-Souburg raakte vrijdagmiddag twee auto's bij een ongeluk beschadigd. Er raakte niemand gewond. Een derde automobilist reed zonder te stoppen door. De politie is een onderzoek gestart.

Het incident gebeurde rond 16.00 uur bij de afslag richting het bedrijventerrein. Vermoedelijk is er een onenigheid tussen twee verkeersdeelnemers aan vooraf gegaan. Toen een van deze bestuurders, namelijk een man (46) uit Serooskerke hierbij uitweek ontstond een aanrijding met een automobilist (39) uit Vlissingen. De derde automobilist reed door. Vermoedelijk gaat het om een man van ongeveer 40 jaar oud. De twee beschadigde auto's zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Hebt u informatie over het ongeval?

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk en de identiteit van de weggereden automobilist. De politie zoekt mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2021007317.