MIDDELBURG - De politie hield woensdag 3 juli een actiedag in een onderzoek naar drugshandel. Er zijn drie woningen doorzocht en vijf mannen uit Middelburg zijn aangehouden op verdenking van drugsbezit en drugshandel.


De recherche was een onderzoek gestart nadat er meerdere meldingen zijn gedaan over het dealen van drugs en verdachte situaties op verschillende plekken in Middelburg. In dit onderzoek hebben rechercheurs onder leiding van de rechter-commissaris drie panden in Middelburg doorzocht. De politie heeft handelshoeveelheden soft- en harddrugs waaronder hasj, wiet, cocaïne, MDMA, 2MMC en Ketamine in beslag genomen. Verder een geldbedrag van ruim 8.000 euro, een vuurwapen en sloffen sigaretten. Naar de herkomst van de sigaretten doet de Douane verder onderzoek. De verdachten (20, 22, 23, 29 en 49 jaar) zijn ingesloten voor verhoor. Twee van hen zijn inmiddels vrijgelaten, de anderen zitten nog vast voor verder onderzoek.

Melden helpt
Hoort of ziet u verdachte zaken in uw omgeving? Vermoedt u criminele activiteiten? Dan horen we dat graag. Bekijk hieronder voorbeelden van verdachte activiteiten. Meld overlast altijd. Via 0900 - 8844 of via de wijkagent. Anoniem melden kan ook. Bel dan 0800 - 7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.