VLISSINGEN - Vanuit een auto is zaterdagmiddag 17 februari geschoten in de Ribesstraat te Vlissingen. Meerdere woningen zijn daarbij geraakt en beschadigd. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek en vraagt mensen om camerabeelden te delen.


Bij het operationeel centrum kwamen rond 16.35 uur meldingen binnen dat er zou zijn geschoten in Ribesstraat. Direct zijn meerdere politie-eenheden ter plekke gegaan. Eerste onderzoek geeft aan dat er geschoten is en daarbij zijn meerdere woningen geraakt en beschadigd. Getuigen vertellen dat er vanuit een auto is geschoten. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart. De straat is deels afgezet voor het sporenonderzoek.

Heeft u informatie of camerabeelden?

Om een goed beeld te krijgen van wat er zich precies heeft afgespeeld is de politie opzoek naar getuigen en camerabeelden. De camerabeelden kunt u online delen via het onderstaande tipformulier. Heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.