MIDDELBURG - De politie is gisteravond, donderdag 14 september, een onderzoek gestart nadat er melding is gedaan van vernieling van een ruit van een woning. De politie vraagt mensen uit de omgeving van de Vreedenburg of ze camerabeelden hebben.

Rond 22.00 uur krijgen agenten een melding dat er in de Vreedenburg harde knallen zijn gehoord. Een buurtbewoner hoort vervolgens een auto met hoge snelheid wegrijden. Ter plekke constateren agenten dat er een ruit van een woning is vernield. Het is nog onduidelijk hoe dit is gebeurd. De politie is meteen een onderzoek gestart. Bij de woning is sporenonderzoek gedaan.

Camerabeelden


De politie roept de hulp in van buurtbewoners om camerabeelden te delen. De auto is vanaf de Vreedenburg weggereden in de richting van de Landruststraat. Mogelijk heeft u (deurbel) camerabeelden tussen 21.30 uur en 22.00 uur waarop de auto te zien is. U kunt deze delen met de politie via het tipformulier of via Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Ook als u iets verdachts heeft gezien rond dit tijdstip, dan komen we graag met u in contact. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. Meld voor een snelle verwerking hierbij het zaaknummer 2023235939.