MIDDELBURG - De politie zoekt getuigen van een gepleegde mishandeling op dinsdag 22 september tussen 13.15 en 13.45 uur op het fietspad langs de Schroeweg in Middelburg, ter hoogte van het Meiveld.

Een 19-jarige vrouw uit Vlissingen liep over het fietspad langs de Schroeweg, tussen de Statenlaan en de Torenweg, toen zij mishandeld werd door een man. De vrouw belde de politie en agenten konden de man aanhouden. Het gaat om een 66-jarige Middelburger. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en heeft daar een verklaring afgelegd. Hij is inmiddels in vrijheid gesteld.

Getuigen gezocht
De vrouw heeft aangifte gedaan van het feit. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Volgens het slachtoffer kwamen er ten tijde van de mishandeling vier oudere mensen langs fietsen. Deze mensen hebben hoogstwaarschijnlijk meer gezien van de mishandeling. De mensen fietsten over hetzelfde fietspad als waar het slachtoffer liep. Ze kwamen uit de richting van het centrum van Middelburg en fietsten in de richting van de Torenweg.

Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Naast de vier fietsers zijn er wellicht nog andere mensen getuige geweest van het incident. Ook zij worden verzocht contact te leggen met de politie. Wanneer u contact opneemt wordt u verzocht zaaknummer 2020-251033 te vermelden. Zo kunnen de politiemedewerkers die u te woord staan uw gegevens meteen doorgeven aan de collega’s die met deze zaak bezig zijn.