VLISSINGEN - Een 23-jarige man uit Vlissingen is zaterdagmiddag 30 april gewond geraakt nadat hij is gestoken. Er zijn drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsincident. Slachtoffer en verdachten zijn bekenden van elkaar.


Omstreeks 15.55 uur krijgt de politie meerdere meldingen van een incident in een supermarkt aan de Van Hogendorpweg. Getuigen melden dat er een slachtoffer gewond is en dat er mogelijk een wapen gezien is. Meerdere politie-eenheden rukken uit. Ze treffen ter plekke het gewonde slachtoffer aan. Hij is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Aanhoudingen

In de omgeving is met ondersteuning van een politiehelikopter gezocht naar de verdachten. Op de parkeerplaats aan de Papagaaienburg hebben agenten met een Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten een 52-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Een agent heeft hierbij een waarschuwingsschot gelost. De auto van de verdachte is getakeld voor verder onderzoek.

Een 38-jarige Vlissinger meldde zich korte tijd later bij een politiebureau. Zondagnacht is een 16-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. De drie verdachten zitten vast voor verhoor. De politie doet verder onderzoek naar het geweldsincident.