VLISSINGEN - Een 20-jarige man uit Vlissingen is dinsdag 7 december aangehouden nadat in zijn auto een grote partij illegaal vuurwerk werd gevonden.

Bij een controle van een voertuig en inzittende op de Boulevard Evertsen troffen agenten rond 17.00 uur een doos met 126 cobra’s aan. Vanwege de grote hoeveelheid illegaal vuurwerk is de jongeman aangehouden en is ook zijn huis doorzocht. Hier werd ook nog een cobra gevonden. De verdachte is verhoord. De politie doet verder onderzoek.

Levensgevaarlijk
Illegaal zwaar vuurwerk ligt in veel gevallen gewoon opgeslagen bij mensen thuis. Dat zorgt voor levensgevaarlijke situaties voor de omgeving. We roepen uw hulp in om slachtoffers te voorkomen maar ook ter bescherming van uzelf. Weet u waar illegaal vuurwerk ligt opgeslagen, laat het ons dan weten. Dat kan anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M. Ook kunt u bellen met 0900-8844.

Wilt u dat anoniem doen, vraag dan naar de afdeling TCI (Team Criminele Inlichtingen). Melden kan ook via de politieapp 06-1220 7006 of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen