GRIJPSKERKE - Bij een gebouw aan de Baaijenhovenseweg is in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 september ingebroken. De buit had een waarde van duizenden euro's. Ziet u 's nachts een verdachte of bijzondere situatie op een bedrijventerrein? Twijfel niet en bel de politie: 112 (spoed) of 0900-8844.

De daders wisten in de nacht van woensdag op donderdag het pand binnen te komen door een ruit te vernielen. Vanuit de loods werden kettingzagen, bosmaaiers en andere kleine machines en gereedschap gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Verdacht of bijzonder? Bel de politie!
Dit incident was de eerste inbraak bij een bedrijf op Walcheren in september van dit jaar. Vorig jaar werd in het najaar in dit gebied in totaal tien keer ingebroken bij een bedrijf, namelijk in september 4x, oktober 3x en november 3x. Tevens kreeg de Walcherse politie vandaag (vrijdag) vier meldingen dat verdachte mannen gereedschappen te koop aanboden. Ziet u als het donker is iets bijzonders bij een bedrijf? Of wordt u door een onbekende gereedschap aangeboden. Probeer dan een foto te nemen en bel onmiddellijk met de politie: 112 (spoed) of 0900-8844.