GOES - In het centrum is dinsdagmiddag 22 maart een jongen (16) door vier jongeren mishandeld en van een tas beroofd. De politie zoekt getuigen.

De jongen uit Kapelle fietste over de stenen brug van de Ganzepoortstraat. Een groep van vier jongeren dwong hem om te stoppen. Hij moest vervolgens een schoudertas afgeven, waarna hij werd geslagen. Hierbij viel het slachtoffer op de grond. Het viertal liep weg richting het Rimmellandplein. Omdat de jongen zijn tas terug wilde hebben, rende hij ze achterna. Vervolgens kreeg hij nog een paar stevige klappen. Hierop is het slachtoffer teruggegaan en weggefietst.

Heb je informatie over beroving of daders?
De politie stelt een onderzoek in en zoekt mensen, die meer over deze beroving of de daders weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022073633.