OOST SOUBURG - Een 30-jarige man uit Oost-Souburg is zondagavond 14 april gewond geraakt nadat hij is gestoken. Er zijn twee verdachten aangehouden. De recherche doet onderzoek naar het incident.

Rond 21.50 uur krijgt de politie meldingen dat er sprake was van een conflict en dat er iemand met een mes op straat liep. Er zijn direct meerdere politie-eenheden naar toe gegaan. Omstanders geven bij de agenten aan dat er in een steeg aan het Zeelandiaplein een gewonde man ligt. Hij had meerdere steekwonden. De agenten hebben eerste hulpverleend tot de ambulancemedewerkers er zijn. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

Volgens de eerste verklaringen is het slachtoffer op het Zeelandiaplein gestoken. Toen de agenten daar aan kwamen waren de betrokken mannen gevlucht. Omdat het vermoeden was dat de verdachten in een woning aan de Platanenstraat zouden zijn, zijn ook daar agenten naar toe gegaan. In die woning zijn twee mannen van 17 en 18 jaar aangehouden. Zij zitten vast voor verder onderzoek naar hun betrokkenheid bij het incident. De politie heeft op beide locaties, Zeelandiaplein en in de woning aan de Platanenstraat (sporen)onderzoek gedaan.