VLISSINGEN - Een 22-jarige man uit Vlissingen is woensdagavond 3 juli met een mogelijk vuurwapen op zijn hoofd geslagen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.


Een bezoeker van de Calandstraat had zijn fiets tegen een schuur geparkeerd. Rond 20.40 uur hoorde hij het alarm van zijn fiets afgaan. Samen met het slachtoffer rende hij achter de fiets aan. De mannen konden op de President Rooseveltlaan de fiets aan de achterkant vastpakken waardoor de dief viel. Hij pakte meteen een wapen uit zijn zak waarmee hij het slachtoffer op zijn hoofd heeft geslagen. De man liep hierbij een hoofdwond op. De dief rende vervolgens weg. Even later zagen ze de man op een scooter springen.

Zoekactie

De politie werd gewaarschuwd en meerdere agenten startten direct een zoekactie. Ook een politiehond werd ingezet. Er is een scooter gevonden. Het is nog onduidelijk of dit de scooter is die de verdachte heeft gebruikt. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen die iets gezien hebben of camerabeelden hebben op zich te melden. Dit kan via 0900 – 8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Geef daarbij dan het zaaknummer 2024167317 door voor een snelle afhandeling.