ZOUTELANDE - Op de Westkapelseweg is woensdagmiddag een man gearresteerd omdat hij aan twee Duitse meisjes zijn geslachtsdeel toonde. De politie is nog op zoek naar getuigen en meer slachtoffers.

De man werd rond half twee aangehouden. Hij had even daarvoor de twee kinderen (8 en 13 jaar) hevig laten schrikken, terwijl hij op een bromfiets reed. De meisjes traden kordaat op en gaven aan de politie een duidelijk signalement van de man en de bromfiets door. Agenten zagen op de Westkapelseweg de man rijden. Hij werd aangehouden. Het gaat om een inwoner uit Vlissingen. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

Vervolging
De man is woensdag verhoord. De politie verdenkt hem ook van een soortgelijk incident op vrijdag 6 augustus jl. aan het Weyevlietplein in Vlissingen, waarbij hij zijn geslachtsdeel aan een 11-jarig meisje toonde. De man is woensdag over beide zaken verhoord en wordt hiervoor vervolgd. In afwachting van de rechtszaak mocht hij het cellencomplex verlaten.

Ben jij getuige of ook slachtoffer?
De politie vermoedt dat ook andere kinderen of jonge vrouwen slachtoffer van deze man zijn geweest. Ben jij ook slachtoffer of was jij getuigen van een van de voorvallen? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2021213716.