VLISSINGEN - Een vrouw die woensdag 21 februari 2024 had gegeten en gedronken in een restaurant aan de Vlissingse boulevard kon daarna rekenen op een verblijf in Torentijd. Ze is namelijk gearresteerd op verdenking van flessentrekkerij. We praten over flessentrekkerij als iemand goederen bestelt of afneemt zonder te betalen. Denk aan tanken zonder te betalen of eten in een restaurant zonder te betalen. Het is een vorm van oplichting. De verdachte is een 43-jarige vrouw uit Middelburg.

Politiemensen moesten woensdagavond rond 20.45 uur naar een restaurant aan de boulevard. Daar had een vrouw voor ruim 120 euro gegeten en gedronken, maar weigerde vervolgens te betalen. Ze ontving de agenten niet erg hartelijk, maar schold hen voor van alles en nog wat uit. Ze is vervolgens aangehouden en meegenomen naar Torentijd. Ook tijdens de rit daarnaartoe stopte ze niet met lelijk doen. In Torentijd weigerde ze vervolgens mee te werken aan het insluiten. Toen het eenmaal gelukt was om de vrouw te fouilleren en haar vingerafdrukken te nemen is ze in de cel gezet.

Niet de eerste keer

Uit politieonderzoek blijkt het te gaan om een 43-jarige vrouw uit Middelburg. Verder bleek ook dat ze zich op dinsdag 20 februari ook twee keer schuldig heeft gemaakt aan eten/drinken zonder te betalen. Ze heeft toen ’s middags in een restaurant in Goes voor ongeveer 35 euro gegeten en gedronken en ’s avonds in een ander restaurant in Goes voor ruim 80 euro gegeten en gedronken, zonder te betalen. Ze is dinsdagavond 20 februari aangehouden en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Nadat ze woensdag 21 februari een verklaring had afgelegd en tegen haar proces-verbaal was opgemaakt, is ze vrijgelaten, in afwachting van het moment waarop ze voor de rechter moet verschijnen. Dat heeft haar er niet van weerhouden woensdag 21 februari opnieuw de fout in te gaan. De vrouw zit nog vast.