LEWEDORP - In een schuur aan de Damstraat heeft de politie op donderdagmiddag 16 september een drugslaboratorium aangetroffen. Tijdens het onderzoek zijn een vrouw en twee mannen gearresteerd. De politie is nog op zoek naar een onbekende man. Dinsdag 2 november toont de politie in Opsporing Verzocht beeldmateriaal van hem.

De politie ontving half september een tip, waarna een inval in de woning en de schuur volgde. Hierbij werden de twee bewoners, namelijk een man en een vrouw aangehouden. Op deze locatie aan de Damstraat werd een lab aangetroffen om harddrugs te maken. Het laboratorium werd ontmanteld en de spullen werden afgevoerd. Er werden ruim tweehonderd gram amfetamine, kleinere hoeveelheden hennep en hasj en vals geld in beslag genomen. De vrouw werd dezelfde avond na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijft verdachte in deze zaak. De man zit nog steeds vast.

Roosendaal
Diezelfde middag (16 september) werd een inval gedaan in een woning aan de Amethistdijk in Roosendaal. In de woning werden onder andere amfetamine, MDMA en (vals) geld in beslag genomen.

Politiecellencomplex
Maandagochtend 1 november werd in het politiecellencomplex in Middelburg een derde verdachte aangehouden, namelijk een 25-jarige man uit Vlissingen. Hij zit momenteel nog vast en wordt verhoord.

Wie herkent deze man?
De politie is nog op zoek naar de identiteit van een andere man, die verdacht wordt van betrokkenheid bij het drugslaboratorium in Lewedorp. Hij staat op beeld. In een opsporingsbericht (publicatie dinsdagavond 2 november) staan de foto’s. Ook worden beelden van hem getoond in Opsporing Verzocht. De politie hoopt dat er mensen zijn die hem herkennen.

Uitzendingen
De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 2 november, aanvang 21.20 uur op NPO1. Op woensdag 3 november wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.