VLISSINGEN - De politie onderzoekt wat er zaterdagavond 2 maart 2024 precies is gebeurd op het station van Vlissingen. Een 21-jarige man uit Delft duwde daar een 36-jarige man uit Vlissingen op het spoor. De man uit Vlissingen raakte daardoor gewond. We zijn op zoek naar mensen die het incident hebben zien gebeuren of hebben gezien wat er aan vooraf is gegaan. Was u zaterdagavond rond 21.15 uur op het station en heeft u informatie? Neem dan alstublieft contact met ons op via 0900-8844 en vermeld dat u belt over zaak 2024-054546.


Politieagenten reageerden zaterdagavond 2 maart rond 21.15 uur op een melding van spoorwegpersoneel. Een 36-jarige man uit Vlissingen zou op een perron om nog onbekende reden door een man die hij niet kende op het spoor zijn geduwd. Op het station trof de politie een gewonde man aan. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Kort daarna konden de politieagenten dankzij oplettend spoorwegpersoneel in een stilstaande trein een verdachte, een 21-jarige man uit Delft, aanhouden. De politie zet het onderzoek naar wat er precies is gebeurd voort. De verdachte zit vast en wordt vandaag verhoord.