VLISSINGEN - De politie onderzoekt een schietincident waarbij maandagochtend 1 januari 2024 een 33-jarige man uit Vlissingen gewond raakte. Daarbij roept de politie de hulp in van het publiek. Heeft u maandagochtend 1 januari tussen 04.45 uur en 05.30 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Hogeweg, Jan Vermeerlaan of Bloemenlaan, neem dan alstublieft contact met ons op. Dat kan onder andere via 0900-8844.


Bij de politiemeldkamer kwam maandagochtend 1 januari rond 05.30 uur een melding binnen dat een gewonde man bij een woning had aangebeld en om hulp had gevraagd. Agenten troffen inderdaad een gewonde man aan. Het gaat om een 33-jarige man uit Vlissingen. Uit onderzoek blijkt dat hij het slachtoffer is geworden van een schietincident. De man is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Getuigen gezocht

De politie heeft direct een onderzoek opgestart, onder andere om te kunnen vaststellen waar het incident precies gebeurd is. Zo zijn er inmiddels buurtonderzoeksbrieven verspreid. Ook is de politie op zoek naar getuigen én naar mensen die over camerabeelden beschikken die mogelijk voor het onderzoek van belang kunnen zijn. Heeft u een beveiligingscamera aan uw woning of heeft u een deurbel met camera? En zijn daar tussen 04.30 uur en 06.00 uur mensen of voertuigen op te zien? Neem dan alstublieft contact met ons op, ook als de beelden onduidelijk zijn.

U kunt ons bereiken via 0900-8844. Wilt u liever anoniem informatie met ons delen, maak dan gebruik van de meldlijn Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Vermeld alstublieft in alle gevallen dat het zaaknummer: 2024-000362.