VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een aanrijding op de Bossenburg waarbij een scooterrijder en zijn bijrijder, na tegen een auto te zijn gereden, er te voet vandoor gingen. De scooter bleek eerder gestolen te zijn.


Het ongeval gebeurde op zaterdag 5 september rond 15.15 uur toen een automobilist op de Bossenburg af sloeg en de scooter met hoge snelheid tegen de auto aan reed. Auto en scooter raakten daarbij beschadigd, maar er raakte niemand gewond. De twee jongens die op de scooter zaten gingen er na het ongeluk te voet vandoor in de richtingen van Sandenburg.

Signalement
De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Van de twee jongens is een signalement bekend. De bestuurder is een jongen van 15-17 jaar oud, donkere huidskleur, slank postuur, 1.70 meter lang, zwart haar in meerdere lange vlechten van zo´n 10 centimeter lang, hij droeg een blauw/groen tye dye shirt. De bijrijder is eveneens een jongen van 15-17 jaar oud, slank postuur, 1.70 meter lang, donkere huidskleur, zwart kort krullend haar en hij droeg rode kleding.

Getuigen
Heeft u kort voor of na het ongeval iets gezien? Of herkend u het signalement van dit duo? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook een tipformulier invullen. Het zaaknummer is 2020234913.