VLISSINGEN - Agenten hebben op het Plein Vierwinden twee mannen aangehouden. Een 29-jarige Vlissinger voor mishandeling en een 26-jarige plaatsgenoot omdat die zich met de aanhouding bemoeide.


De politie kreeg op zondag 13 september rond 2.50 uur de melding dat er een personeelslid van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk mishandeld zou zijn. Toen de politie ter plaatse kwam ging de verdachte er van door. Hij kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Een omstander vond het vervolgens nodig zich met de zaak te bemoeien. Ook hij is gearresteerd. Hij zou mogelijk, samen met nog een derde man betrokken zijn bij de mishandeling.

Drugs
Beide mannen hebben op het politiebureau meegewerkt aan een indicatieve drugstest. De verdachte van de mishandeling bleek onder invloed van amfetamine te zijn, de andere verdachte had mogelijk cocaïne gebruikt. Ook had deze man een zakje wit poeder en een klein weegschaaltje op zak. Deze zijn in beslag genomen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling, hij is naar de huisartsenpost gegaan om zich na te laten kijken.