VLISSINGEN - Na een vechtpartij in de Kasteelstraat in Vlissingen werd een 27-jarige inwoner van die plaats door de politie aangehouden als verdachte van mishandeling.


Het slachtoffer van de mishandeling, een 26-jarige Middelburger, deed aangifte. Hij verklaarde dat hij woensdagavond (26 mei), mogelijk vanwege een financieel conflict, in elkaar was geslagen door de verdachte toen hij op zijn fiets door de Kasteelstraat reed. Na de mishandeling was de verdachte gevlucht, samen met een maatje van hem. Het slachtoffer liep pijnlijke plekken op, maar raakte niet gewond.

Door de politie is een getuigenverklaring opgenomen van iemand die de mishandeling had zien gebeuren. De verdachte is aangehouden in de Beckerstraat. Zijn maatje (een 34-jarige Vlissinger) was verder gelopen. Agenten herkenden hem als de man die buiten heterdaad mocht worden aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij brandstichting in een woning in de Hobeinstraat in Vlissingen. In de Verkuijl Quackelaarstraat hielden politiemensen deze man aan.

Ook hij is overgebracht naar een politiecellencomplex voor verhoor.