MIDDELBURG - De politie heeft zondagavond op de Laan der Verenigde Naties twee jongens gearresteerd voor het spuiten van graffiti. Is bij u dezelfde 'tag' gespoten, meld u dan bij de politie.

Rond 20.15 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat twee jongens graffiti spoten in het tunneltje onder de Laan der Verenigde Naties. Agenten troffen in de buurt van het Griffioenpad twee jongens aan, ze voldeden aan het signalement wat de melder had doorgegeven. In een rugzak troffen agenten drie spuitbussen en stiften aan.

Politiecellencomplex

Het tweetal werd gearresteerd. Het bleek te gaan om twee jongens (beiden 17) uit Middelburg. Ze zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het tweetal heeft maandag een verklaring afgelegd. Ze zitten nog vast.

'Tag' HAZE 3
De jongens spoten een vaste 'tag', namelijk HAZE 3 (zie afbeelding). Is de laatste tijd bij u dezelfde 'tag' gespoten, meld u dan bij de politie. Bel 0900-8844. Of app nummer 06-12207006. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2020301763.