MIDDELBURG - Aan het Meanderhof is zondagmorgen vroeg een woning, vermoedelijk door illegaal vuurwerk of een ander explosief, flink beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.

Het incident gebeurde rond 2.00 uur (wintertijd) terwijl de bewoner en twee honden zich in de woning bevonden. Door de harde explosie bij de voordeur werd de hal zwaar beschadigd. Ook sneuvelden diverse ruiten. De bewoner raakte niet gewond. De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen, die meer over dit incident weten. Zo wordt zondag onder andere een buurtonderzoek ingesteld.

Weet u meer over deze explosie?

Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2020281167.

Uw informatie kan goud waard zijn!
Omdat sprake is van een ernstig misdrijf kunt u ook anoniem terecht bij het Zeeuwse team criminele inlichtingen (TCI). Een gesprek met een rechercheur van TCI is volledig anoniem. Hoe gaat dat dan? Bel het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen. De medewerker(st)er van het servicecentrum stelt u enkele gerichte vragen en helpt u dan anoniem verder. Meer informatie over deze werkwijze van TCI staat op Politie.nl.