VLISSINGEN - Agenten hebben donderdagavond 15 oktober zeven mannen aangehouden. Ze waren in bezit van drie gestolen motoren.


De eigenaar van de motoren, die kort daarvoor bij hem gestolen waren, zag de voertuigen in het buitengebied van Vlissingen-Oost rijden. Agenten hebben het gebied vervolgens met meerdere eenheden dicht gezet. Kort achter elkaar konden zo in het gebied verschillende verdachten worden aangehouden. Mede dankzij de inzet van een politiehond die een geurspoor oppikte konden in eerste instantie vier mannen worden opgepakt. Uiteindelijk zijn zeven verdachten aangehouden. Het gaat om vier mannen uit Vlissingen (20, 22, 24 en 28 jaar oud), twee mannen uit Middelburg (23 en 32 jaar oud) en een 49-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Aanrijding
In totaal zijn ook drie crossmotoren in beslag genomen. Een van de motoren was hierbij betrokken bij een aanrijding met een automobilist op de Boomdijk . Daarbij raakte niemand gewond. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.