MIDDELBURG - Goed nieuws voor ondernemers in Middelburg. De aanleg van het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk is van start gegaan op het bedrijventerrein Mortiere in Middelburg. Maandag 11 december jl. plaatsten Dies den Haan (DELTA Netwerk) en René Verhoeven (APK Group CIAG) officieel de eerste schop in de grond.


“Wij, van DELTA Netwerk, zijn trots hier vandaag te mogen staan.”

Dies den Haan, DELTA Netwerk: “DELTA Netwerk heeft zijn roots in Zeeland. We zijn er dan ook erg trots op, dat we nu hier in Middelburg glasvezel kunnen aanleggen. Met dit project, voegen we weer een heel mooi gebied aan ons portfolio toe. Samen met onze partners, aannemer APK Group CIAG en gemeente Middelburg zetten we vandaag dan ook de eerste schop in de grond.

Als DELTA Netwerk werken we natuurlijk niet alleen. Zonder onze lokale partners hadden we hier niet kunnen staan, dus die willen we graag extra bedanken voor hun toegewijde inzet. We hebben daarnaast alle vertrouwen in onze aannemer APK Group CIAG, die het project in uitvoering brengt en zijn blij met de goede samenwerking. En natuurlijk bedanken we de gemeente Middelburg graag voor hun vertrouwen in ons om hier glasvezel te mogen aanleggen.”

“Ook ondernemers in Middelburg zijn straks klaar voor de toekomst.”

René Verhoeven, APK Group CIAG: ”Na Goes, Vlissingen en onlangs ook in Zierikzee, starten onze graafploegen nu in Middelburg. We gaan hier weer een XGS-PON netwerk aanleggen. Dat betekent dat dit netwerk is voorbereid tot snelheden van wel 10 Gig. Dan zijn straks ook de ondernemers in Middelburg klaar voor de toekomst.

Wij danken de gemeente hartelijk voor de samenwerking. Wij kijken ernaar uit om hier samen een mooi project neer te zetten.”

Sluit een abonnement af bij lokale telecomaanbieders

Ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen die nog geen abonnement hebben afgesloten, maar wel graag gebruik willen maken van glasvezel kunnen alsnog een abonnement afsluiten bij lokale telecomaanbieders of bij DELTA Zakelijk. Zij kunnen zich aanmelden voor een gratis aansluiting zolang we hier bezig zijn met de aanleg.

Meer informatie is te vinden via de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zakelijk.