VLISSINGEN - FC Eindhoven wordt dit seizoen weer gezien als een van de titelkandidaten, maar de ploeg ging op de openingsdag van de Eredivisie zaalvoetbal direct hard onderuit bij Groene Ster.

In Vlissingen namen de Brabanders via Jordy Martines nog wel een voorsprong, maar Mourad Azzanagui zorgde twee minuten later al voor de gelijkmaker. Groene Ster bleef hierna sterker en bouwde nog voor de rust de score verder uit door treffers van Salim Sandee en opnieuw Azzangui.

FC Eindhoven gooide in de tweede helft steeds meer risico in de strijd, maar werden afgetroefd door de Zeeuwen die optimaal profiteerden van de ontstane ruimte en via twee treffers van Achraf Laabich en een goal van Hicham El Kaddouri eindigde het op een verrassende 6-1.